Буковинські правоохоронці затримали зловмисника, котрий \”зчитував\” коди автосигналізації

Винахідливого 37-мирічного чолов’ягу працівники управління карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області знайшли в Івано-Франківську. Адже саме там мешкає зловмисник. Повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Нині встановлено причетність даної особи до скоєння злочину на території Садгірського району міста Чернівців. Заявник повідомив, що невідомим шляхом із його авто зникли планшет та мобільний телефон. Всього на суму майже 12 тисяч гривень.

Як встановили чернівецькі правоохоронці, за допомогою спеціального приладу зловмисник «зчитував» код сигналізації авто. Тож коли заявник закрив свій автомобіль і пішов у справах, чоловік спокійно відкрив машину. Далі витяг із салону найцінніше, швиденько закрив дверцята, поставив на сигналізацію та зник з місця події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику вже оголошено про підозру у скоєнні зазначеного вище злочину. Йому обрана міра запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. Слідство триває. Чоловіка перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

peredplata