Двоє наркоманів обікрали Чернівецький онкодиспансер

Двоє наркоманів обікрали Чернівецький онкодиспансер До Шевченківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі обікрали Чернівецький обласний онкологічний диспансер.

Слідчо-оперативна група встановила, що зловмисники винесли з корпусу, де розміщується денний стаціонар близько шести тисяч гривень та комп’ютер. Так як це трапилось у вихідний день, у медичному закладі були тільки чергові лікарі, тож крадіям вдалось лишитись непоміченими. Про це повідомляють у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Правоохоронцям вдалося встановити особи зловмисників. Ними виявились 24-х та 25-річний чернівчани. Обоє хлопців вживають наркотики і вже неодноразово були засуджені за майнові злочини.

Хлопці через стаціонарне відділення потрапили до зачиненого у вихідний день відділення денного стаціонару. Далі справа була за малим – підібрати необхідні ключі. З порожнього корпусу крадії винесли 5700 гривень та комп’ютер. Техніку продали на ринку, а гроші витратили на розваги, в тому числі і на наркотичні засоби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Мірою запобіжного заходу було обрано тримання під вартою.

Також правоохоронці перевіряють кримінальний дует на причетність до грабежу, скоєного на території Шевченківського району Чернівців.

peredplata