У Чернівцях горіли дві будівлі та одне авто

Протягом минулої доби у Чернівецькій області сталося 4 пожежі, 3 з яких виникли у Чернівцях. Так, по вул. Сергіївській в обласному у центрі горіла господарська будівля. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 1, які прибули на місце події, ліквідували пожежу. Повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

По вул. Сковороди у Чернівцях в підвалі житлового будинку виникла пожежа електролічильника. Вогнеборці за лічені хвилини ліквідували пожежу.

По вул. Залозецького обласного центру горів автомобіль «Skoda Octavia». Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області за короткий проміжок часу прибули на місце події. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Ще одна пожежа виникла в смт. Берегомет Вижницького району. Вогнем була охоплена господарська будівля місцевого мешканця. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Вижниця та місцева пожежна охорона смт. Берегомет були направлені на ліквідацію пожежі. Бійці ДСНС локалізували пожежу, не допустивши подальшого поширення вогню. В подальшому небезпеку було ліквідовано. Постраждалих немає.

peredplata