На Буковині з Прута витягнули 2 автівки

На Буковині з Прута витягнули 2 автівки28 липня на спецлінію 101 міста Кіцмань надійшло повідомлення про те, що у селі Новий Киселів Кіцманського району два легкові автомобілі заїхали по мілині на острівець посеред річки Прут і не можуть самостійно виїхати на берег. Повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Як з’ясувалося, дві сім’ї, четверо дорослих та четверо дітей, відпочивали поблизу Прута і вирішили заїхати по мілині на острівець. Проте через деякий час рівень води у річці різко піднявся, але люди цього вчасно не помітили. Внаслідок цього, повернутися на берег на автомобілях вже не було можливості. Люди вбрід перейшли на берег і відразу зателефонували до рятувальників.

На місце події відразу виїхав черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 9 міста Кіцмань. За допомогою спецтехніки підвищеної прохідності рятувальники відбуксирували автомобілі на берег. Від Управління ДСНС України у Чернівецькій області залучалися 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

peredplata