Чернівецькі дорожники впорядковують місто після зими

Триває весняне прибирання та впорядкування дорожньої інфраструктури міста. Зокрема, минулого тижня міськШЕП займався прибиранням прилоткової частини доріг, очисткою водовідвідних канав, зливової каналізації. Було прибрано міст через р. Прут, шляхопровід на вул. Хотинській, розворотні кільця на – просп. Незалежності-Героїв Майдану, Героїв Майдану – Південно-Кільцева, Ю.Гагаріна (перед мостом).

За повідомленням прес-служби міської ради вакуумно підмітально-прибиральна машина «Глобус» очистила від грунтових наносів прилоткову частину вул.Комунальників.

Прочищено дощеприймальні колодязі на вул. Хотинській (шляхопровід), А.Пумнула, М.Гастелло, на перехресті вул. Волзька, 1- С.Руданського,13, водовідвідну канаву на вул. М.Ковальчука.

Спецавтомобілем «Кріт» проведено роботи з промивки центральних колодязів зливової мережі на вул. Хотинській, зливових перехватів на вул.А.Пумнула і М.Гастелло та дощеприймальних колодязів на перехресті вул. Волзька, 1- С.Руданського,1.

Встановлено відсутні дощеприймальні решітки на вул.Київській,27 та на мосту, на вул. П.Сагайдачного,37 і Головній (таксопарк).

Проведено поточний ремонт гравійних доріг з підсипкою ям гравієм на вул. Сокирянській і Макіївській (19-автобусний маршрут), Бережанській, Московській, а також профілювання гравійної ділянки на вул. І.Підкови.

16 березня виконується ручне прибирання розворотніх кілець, очистка дощеприймальних решіток на вул. Калинівській і Нагірній, влаштування тротуарного покриття на пішохідному переході на вул. Руській навпроти будинку № 245-А, поточний ремонт гравійної ділянки на вул. Корсунській.

peredplata