В ПАТ «Чернівцігаз» запрацював антикризовий штаб оперативного реагування

Відповідно до вимог Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики України, в газовому підприємстві краю запрацював Антикризовий енергетичний штаб оперативного реагування. Аналогічні штаби створені в усіх районних управління ПАТ «Чернівцігаз».
Основним завданням штабів є забезпечення контролю та безперебійного постачання природного газу споживачам Чернівецької області, надання їм роз’яснень щодо невідкладних питань газопостачання та оперативне реагування на непередбачувані ситуації.
Антикризові штаби ПАТ «Чернівцігаз» працюють цілодобово. Про виникнення надзвичайної ситуації, споживачі природного газу можуть повідомити антикризовий штаб через аварійну газову службу, за коротким номером «104» або за цілодобовим номером (03722) 4-50-00 .
Координацію діяльності антикризових штабів здійснюватиме Голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда. На першій оперативній нараді штабу він зазначив наступне: «Ми впевнені в стабільній роботі газових мереж і підприємство не очікує жодних технологічних збоїв. В той же час, робота в такому форматі дозволять в найкоротші терміни відреагувати на будь-яку нестандартну ситуацію та оперативно скоординувати дії служб у разі виникнення проблеми».

Керівний склад Антикризового енергетичного штабу оперативного реагування в ПАТ «Чернівцігаз»:
Василь Гончар – перший заступник голови правління – Головний інженер ПАТ «Чернівцігаз»;
Володимир Палійчук – заступник голови правління з економічної безпеки;
Володимир Ляшенко – заступник голови правління з постачання та обліку газу.

ДОВІДКА
Публічне акціонерне товариство «Чернівцігаз» єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. ПАТ «Чернівцігаз» експлуатує 8,58 тис. км. газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 500 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є майже 224 тисячі сімей Чернівецької області та 4 тисячі підприємств, установ і організацій. ПАТ «Чернівцігаз» є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1500 осіб. Підприємство входить до трійки найбільших платників податків регіону. Протягом 2013 року воно перерахувало до бюджетів різних рівнів 34,9 млн. грн.

За додатковою інформацією звертатися до фахівця із зв’язків з громадськістю
Семенович Андрій Орестович
телефон: +38 (0372) 58-72-30
мобільний: +38 (067) 679-69-29
e-mail: press@chgas.cv.ua

peredplata