Чернівецькі митники до Дня Незалежності України перерахували майже чверть мільярда гривень до державної скарбниці

Вперше в історії Чернівецької митниці ще до закінчення місяця до Держбюджету України перераховано майже чверть мільярда (!) гривень, що складає 158,7% від планових завдань на серпень.
Колектив митниці поставив собі за ціль: до Дня Незалежності України досягти повного виконання планових завдань, поставлених перед митницею на серпень. Як наслідок, завдяки наполегливій праці митників на сьогоднішній день до скарбнички нашої держави надійшло понад 246 млн.грн., з них 152 млн.грн. загального та майже 93 млн.грн. спеціального фондів.
Загалом від початку серпня цього року до Державного бюджету перераховано коштів майже у п’ять разів більше у порівнянні з сумою надходжень, перерахованих митницею упродовж усього серпня минулого року.

“Наш колектив гостро розуміє ситуацію, що склалася у державі, і тому чітко усвідомлює, що в цей надскладний для країни час пріоритетним завданням для митників є акумулювання усіх зусиль задля наповнення державної казни, – наголошує очільник буковинської митниці Микола Салагор. – Адже на сьогоднішній день ці кошти вкрай необхідні для виплати зарплат, пенсій, соціальних виплат, та, що на даний момент є найголовнішим, – для надання допомоги нашим мужнім бійцям на передовій АТО. Від імені колективу митниці запевняю, що ми і надалі будемо працювати у обраному нами напрямку, щоб внести свій вклад у розбудову мирної, вільної та процвітаючої України!”.

peredplata