За зраду Україні — кара на горло!

За зраду Україні — кара на горло!У Чернівецькій області з’явилася група людей, котрі організувалися для виявлення, нейтралізації та знешкодження тих, хто виявить бажання служити ворогові.

Сюди входять кращі сини і доньки України. Є фахівці, які пройшли професійну підготовку і вміють працювати з відповідною категорією людей. Група налічує кілька десятків добре підготовлених і стійких професіоналів. Патріоти нічим не відрізняються від пересічних буковинців. Вони глибоко законспіровані. Навіть не всі у групі знають та бачили в обличчя один одного.
Кажуть, що уже відбулося організаційне засідання групи, на якому визначені напрямки діяльності. Це виявлення агентурної сітки ворогів на нашій території та їх знешкодження.
Бо не можна з ворогами інакше.
Також подібні групи готуватимуть бази для того, аби у випадку наступу путінських військ змогти вести повноцінну партизанську війну.
Агенти РФ, шпигуни, диверсанти, панікери будуть виявлятися і знешкоджуватися у всіх без винятку організаціях, установах, органах влади, судах, прокуратурах, УМВС і СБУ (якщо вони там уже засіли).
Група патріотів дуже розраховує на підтримку місцевого населення. Адже вона взялася за святу справу — очищення Української держави від ворогів та їхніх поплічників.

Петро КОБЕВКО

peredplata