В Чернівцях була відзначена власниця 50-тисячної зарплатної картки

В Чернівцях була відзначена власниця 50-тисячної зарплатної картки Днями у Чернівцях визначено власника 50-тисячної зарплатної картки ПриватБанку в області. Символічно, що ювілейним клієнтом стала педагог — вчителька Анна Андроник.
Задля відзначення цієї приємної події пані Анну запросили до Головного відділення ПриватБанку, де керуючий Чернівецькою філією Євген Маховіков привітав ювілярку та вручив подарунки, серед яких — сучасний смартфон.

“Для мене було дуже великою несподіванкою те, що я стала ювілейним клієнтом ПриватБанку, — поділилася своїми враженнями Анна Андроник. — Я завжди сприймала перемоги у всіляких акціях як таке, що може статися тільки в іншому житті і з кимсь іншим. Тому мені надзвичайно приємно отримати сьогодні ці подарунки. Я завжди була клієнткою ПриватБанку, постійно користуюся його картковими рахунками, а сьогодні ще й задумалася над тим, щоб відкрити тут депозит”.

На Буковині власниками зарплатних карток ПриватБанку є вже більше 50 тисяч працівників як бюджетних, так і комерційних компаній і організацій. Загалом же по області більше 1,5 тисячі організацій різних форм власності є користувачами зарплатних проектів ПриватБанку.

“Ми надзвичайно пишаємося тим, що в нашій області вже більше 50 тисяч буковинців стали власниками зарплатних карток ПриватБанку, — каже Євген Маховіков. — Це фактично наші основні клієнти. Адже саме вони є користувачами найбільшої кількості банківських послуг, і саме задля них ми завжди прагнемо вдосконалюватися, впроваждувати нові продукти та сервіси. Сьогодні отримувати зарплатню в ПриватБанку надзвичайно просто, зручно та вигідно. Для цього в області працює 38 банківських відділень та більш ніж 140 банкоматів у найбільш зручних місцях. Я хотів би щиро подякувати всім нашим клієнтам за довіру до нас, за їхній вибір ПриватБанку як свого особистого банку”.

Нагадаємо, що з 1 червня по 1 вересня в рамках акції “Тримай 5!” ПриватБанк повертав власникам зарплатних карток 5% від суми зарплати, витраченої на покупки в магазинах. Надбавка до зарплати нараховувалася на спеціальний бонусний рахунок зарплатної картки. Ці гроші можна використовувати для оплати товарів і послуг у 50 000 магазинів – партнерів програми «Бонус Плюс», серед яких найбільші українські продуктові мережі, магазини побутової техніки, аптеки та інші торгові й сервісні підприємства України.

На сьогодні за допомогою карток ПриватБанку отримують зарплату 4,5 млн. співробітників як бюджетних, так і комерційних компаній та організацій в Україні. ПриватБанк забезпечує власникам зарплатних карток найширшу мережу обслуговування (7 592 банкомати, 2 882 відділення та 11 647 терміналів самообслуговування), а також можливість користування усіма сучасними послугами через Інтернет і мобільні телефони.

Нагадаємо, що згідно з українським законодавством, співробітники підприємств та організацій (незалежно від форми власності) мають право самостійно обирати банк, на рахунки чи картки якого перераховується зарплата. Заявку на оформлення зарплатної картки можна подати в бухгалтерію підприємства або в будь-яке відділення ПриватБанку.

peredplata