У Чернівцях до Дня міста буде перекрито рух транспорту

Під час проведення заходів, присвячених Дню міста, 4-5 жовтня 2014 року буде обмежено рух транспорту:

04.10.14р. з 10 год.30 хв. до 12.30 хв. по вул.М.Ватутіна (крім громадського транспорут) та площі Театральній в районі корпусу Буковинського державного медичного університету і Будинку офіцерів (крім транспорту учасників виставки раритетної техніки);

З 17.30 до 20 години по площі Театральній та вулицях Е.Штейнбарга, М.Лисенка на ділянці від Е.Штейнбарга до вул.Й Гете, Ф.Шіллера на ділянці від площі Театральної до вул.Й Гете, І.Котляревського на ділянці від пл..Театральної до вул.Сіді Таль.

З 10 год. до 22 год. по площі Філармонії та прилеглих вулицях, крім вул.Чайковського та вул.М.Заньковецької на ділянці від вул. Чайковського до вул.Університетської.

04-05.10.2014р.
З 9 до 22 години по площі Пресвятої Марії, вул.Турецькій та вул.Шкільній на ділянці від вул.Турецької до вул.Головної.

05.10.14р.
З 10 до 19 год.
по площі Філармонії та прилеглих вулицях, крім вул.Чайковського та вул.М.Заньковецької на ділянці від вул. Чайковського до вул.Університетської.

Начальнику КП «Чернівецьке тролейбусне управління» Іванічеку І.А та автоперевізникам всіх форм власності доручено організувати роботу громадського транспорту з врахуванням вищеназваних обмежень руху.

peredplata