Податкові електронні помічники завжди поруч

На офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України розміщено чимало електронних сервісів, за допомогою яких платники можуть знайти багато корисної інформації.
Так платники, які мають ключі електронного цифрового підпису, можуть скористатися електронним сервісом «ЗІР» – який допоможе розібратися у податковому законодавстві, дозволить здійснювати пошук інформації по певному податку.
Сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» допоможе оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником податку на додану вартість, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою та ін.
Електронні сервіси «Реєстр платників ПДВ» (http://sfs.gov.ua/reestr), що надає інформацію стосовно зареєстрованих платників ПДВ (діючі реєстрації); «Анульована реєстрація платників ПДВ» (http://sfs.gov.ua/anulir) допоможе дізнатися про осіб, позбавлених реєстрації як платників ПДВ за заявою платника податку, з ініціативи контролюючих органів чи за рішенням суду.
Електронний кабінет платника – це персональне автоматизоване робоче місце платника податків, робота в якому може здійснюватися з будь-якого, підключеного до Інтернету комп’ютера. Вхід до електронного кабінету платника здійснюється за адресою: (http://kpp.minrd.gov.ua ).
Електронний кабінет платника забезпечує користувачам можливість:
– подання податкової звітності в режимі реального часу;
– перегляд податкової звітності;
– доступ до інформації про стан розрахунків з бюджетом.
«Перевірка свідоцтва платника єдиного податку» – за допомогою цього сервісу можна впевнитись в тому, що свідоцтво платника єдиного податку є дійсним.
Перелік сервісів, що надаються ДФС України постійно розширюється та доповнюється. Доступ до вказаних сервісів можливий із офіційного веб-порталу ДФС (http://sfs.gov.ua/).
Отже, шановні платники податків та громадяни, скористайтесь можливістю спростити своє життя та спланувати свій робочий час за допомогою електронних сервісів, що функціонують на порталі ДФС України.
Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata