Оновлено Державний реєстр РРО

Державна фіскальна служба України наказом від 14.10.2014 р. №190 затвердила у новій редакції Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій з урахуванням моделей реєстраторів, внесених відповідними наказами Міністерства доходів і зборів України, ДПС України та рішеннями Державної комісії з питань електронних систем і засобів контролю та управління товарним і грошовим обігом при Кабінеті Міністрів України.
При цьому, втратив чинність Наказ Міндоходів від 08.07.2014 р. №398. Новий Держреєстр тепер налічує 108 модель реєстраторів (у попередній редакції було 105).
Наразі Державна фіскальна служба має намір переконати Уряд у необхідності застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) у роздрібній торгівлі, повідомив Голова ДФС Ігор Білоус під час зустрічі з членами Співтовариства бізнес-лідерів (CEO Club Ukraine).
Розширення сфери застосування контрольно-касових апаратів – не тільки запобігне тінізації малого бізнесу у зв’язку із забороною перевірок, а й легалізує операції на мільярди гривень, що перебували «в тіні» у попередні роки.
Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata