Внаслідок ДТП загинув чернівчанин

Як встановили співробітники відділення ДАІ Глибоцького районного відділу міліції та слідчо-оперативна група, приблизно о 10 годині 20 хвилин автомобіль «Ауді-80», керований 24-річним чернівчанином, виїхав на смугу зустрічного руху.

Під час цього маневру відбулось зіткнення з іномаркою «Шевроле Авео», що рухалась назустріч, за кермом якої перебував 32-річний громадянин, мешканець Закарпатської області.

Внаслідок ДТП 25-літній чернівчанин, пасажир «Ауді-80», від отриманих ушкоджень помер на місці події. Водія цього автомобіля з забоями грудей та черевної порожнини було доставлено до Глибоцької районної лікарні. Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

Внаслідок ДТП загинув чернівчанин

До травматичного відділення лікарні з переломами ніг госпіталізовано також і 25-річного пасажира «Шевроле Авео», жителя села Станівці Глибоцького району. Лікарі надали медичну допомогу ще двом пасажирам «Шевроле», після чого їх відпустили додому.

ДАІ Буковини нагадує водіям про потребу бути особливо пильними, уважними при виїзді на смугу зустрічного руху. Цей маневр пов’язаний з великими ризиками, що підтвердила трагічна подія. Згідно з статистичними даними, нинішнього року основними причинами автопригод з постраждалими, скоєних на автошляхах області, є перевищення безпечної швидкості руху (32,4% від усіх ДТП із постраждалими), та порушення правил маневрування (28,1%).

Не забувайте про цю статистику, бережіть, цінуйте життя своє і партнерів у дорожньому русі.

peredplata