У зв\’язку з погіршенням погодних умов пішоходам і водіям слід бути вкрай обережними!

У зв'язку з погіршенням погодних умов пішоходам і водіям слід бути вкрай обережними!За прогнозами синоптиків у найближчі три доби в Україні утримаються низькі температурні показники, ожеледиця, можливі також хуртовини та налипання мокрого снігу.

У зв\’язку з погіршенням погодних умов пішоходам і водіям слід бути вкрай обережними, особливо у темну пору доби. Водіїв автотранспорту просимо не створювати перешкод технологічному транспорту під час прибирання снігу, особливо в обласному центрі, не залишати без нагляду свої автомобілі на проїжджій частині дороги – попереджає УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

Також радимо застосовувати безпечні методи керування транспортними засобами: різко не маневруйте, не гальмуйте, дотримуйтесь достатньої дистанції та користуйтеся пасками безпеки. Якщо є можливість, то краще під час негоди взагалі утриматися від поїздок.

Окремо звертаємось до пішоходів, яким слід бути достатньо уважними при переході проїжджої частини дороги. Краще робити це на перехрестях та пішохідних переходах. В темну пору доби під час руху узбіччям доріг обов’язково позначте свій одяг світловідбиваючими елементами або використовуйте ліхтарики.

peredplata