Нацбанк оголошує конкурс на найкраще відео на тему \”ЗАОЩАДЖУЙ!\”

Національний банк України разом з Програмою розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II) у рамках святкування Всесвітнього дня заощаджень та Всеукраїнського місяця фінансової грамотності організовує конкурс на найкраще відео на тему \”ЗАОЩАДЖУЙ!\”. Конкурс проводиться серед учнів навчальних закладів України, які вивчають курс \”Фінансова грамотність\”. Мета конкурсу – поглибити розуміння важливості заощаджень для досягнення своїх фінансових цілей.

Правила конкурсу:

Конкурс триватиме з 31 жовтня до 28 листопада 2014 року.
1. Команда учнів створює відео на тему \”ЗАОЩАДЖУЙ!\”. Відео має мотивувати людей заощаджувати гроші, розповідати про те, як учасники команд заощаджують, щоб досягати своїх фінансових цілей тощо.
Учасники можуть висвітлити такі теми:
• Складання бюджету та заощадження;
• Контроль над витратами;
• Заощадження та досягнення фінансових цілей.
2. Кількість учнів у команді має бути не більше двох осіб, а тривалість відео не має перевищувати дві хвилини.
3. Відео потрібно розмістити на будь-якому інтернет-сервісі для обміну файлами (наприклад, EX.UA – www.ex.ua або інший за вибором учасників) та до 18.00 28 листопада 2014 року надіслати на електронну адресу: save@finrep.kiev.ua лист із посиланням на файл. У листі також потрібно зазначити прізвища та імена учасників команди (авторів відео), вчителя курсу \”Фінансова грамотність\” та повну назву навчального закладу.
4. Відео може містити елементи мультиплікації. Якщо у відеоролику використовується музика, фото або відео, то наприкінці відеоролика потрібно зазначити авторів та джерело.

За результатами конкурсу буде визначено три команди переможців. Оголошення трьох команд-переможців відбудеться 03 грудня 2014 року. Урочиста церемонія нагородження переможців відбудеться в м. Києві в грудні 2014 року.
Переможці конкурсу отримають такі призи:
за 1 місце – планшет (10\”-11\”);
за 2 місце – планшет (7\”-8\”);
за 3 місце – електронна книга.
Національний банк України після закінчення церемонії нагородження організує для команд-переможців екскурсію до Музею грошей.

peredplata