З податківцями спілкувались майбутні бухгалтери

«Успіх у формуванні демократичної, правової держави й становленні громадянського суспільства залежить не лише від розвитку економіки, удосконалення законодавства і модернізації правових відносин, але й від готовності особистості жити в нових економічних та соціально-політичних умовах. Досягнути цього можливо тільки підвищуючи громадянську освіту, шляхом виховання податкової культури у підростаючого покоління та того рівня відповідальності перед державою, який повинні забезпечити майбутні платники податків»,- зазначила начальник інформаційно – комунікаційного відділу ДПІ у м. Чернівцях Наталія Бальон під час конференції з майбутніми бухгалтерами – студентами Чернівецького державного комерційного технікуму.
Посадовець розповіла студентам про відповідальність бухгалтера за своєчасність та правильність проведення розрахунків із бюджетом, перспективи розвитку податкового відомства, податкову реформу.
«Для того, щоб максимально спростити процес спілкування із податковими інспекторами, майбутнім бухгалтерам варто удосконалювати свої навички у роботі з програмними продуктами, постійно цікавитися новинками в обслуговуванні та змінами у податковому законодавстві»,- наголосила Наталія Миколаївна.
Надзвичайно цікавими для молоді стали електронні сервіси, які пропонує податкове відомство, щоб полегшити заповнення і подання звітності, співпрацю з партнерами, допомагають ознайомитись з нормами податкового законодавства, попередити корупційні прояви.
Найбільше майбутніх обліковців зацікавили перспективи реформування податкової системи України, адже нова податкова політика держави стимулюватиме розвиток економіки.
На завершення податківці побажали майбутнім платникам податків успіхів у навчанні, також здоров»я та мирного неба над головою.
Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata