Не забудьте поновити електронний цифровий підпис

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях просить платників бути уважними до терміну дії ключів електронного цифрового підпису. Нагадуємо, що до 1 листопада 2013 року термін дії безкоштовних ключів складав один рік, і тільки з 1 листопада 2013 року вони діють два роки. Платникам, у яких термін дії електронних ключів добігає кінця, потрібно їх поновити.
Платники податків мають можливість безкоштовно отримати електронні ключі для подання звітності через Інтернет.Для цього їм знадобиться:
– бланк реєстраційної картки;
– копії паспортів;
– копії реєстраційних номерів облікової картки платника податків;
– копії наказів про призначення директора та бухгалтера;
-статут (для ознайомлення);
– печатка підприємства;
– 3 CD-R диска (для електронної печатки та електронних підписів директора та бухгалтера) або 2 CD-R диска (для електронної печатки та електронного підпису директора (без бухгалтера)).
Протягом дев»яти місяців цього року безкоштовно отримали електронний цифровий підпис та вперше відзвітували в електронному вигляді 4246 чернівецьких платників, з яких 1753 – юридичні особи та 2493 – підприємці.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях запрошує усіх бажаючих приєднатись до Інтернет-звітування та нагадує, що Акредитований центр сертифікації ключів надає платникам податків безоплатні послуги електронного цифрового підпису за адресою: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-А, перший поверх, каб. 110, тел.: (0372) 51-43-79.
Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata