Понад 700 буковинців стали власниками патріотичних платіжних карток

Понад 700 буковинців стали власниками патріотичних платіжних карток Мода на патріотичні кольори та українські символи торкнулася і банківських продуктів. Нещодавно ПриватБанк почав випуск платіжних карток в національних синьо-жовтих кольорах. Картки з патріотичним дизайном стали справжнім хітом як серед українців загалом, так і серед буковинців зокрема.

В Чернівецькій області власниками карток “Слава Україні” вже стали понад 700 клієнтів.

“В теперішній час користуватися такою карткою – одне задоволення, – ділиться враженнями керівник регіонального прес-офісу ПриватБанку Вадим Шумейко. – При розрахунках нею в магазинах, на заправках, в кафе чи ресторанах все частіше став помічати позитивну реакцію людей навколо себе. Патріот патріота бачить здалеку☺”.

Історична довідка.

Гасло «Слава Україні — Героям Слава!»

отримало поширення з часів УПА, де також було поширене як вітання.

Патріотична картка оформляється миттєво та безкоштовно у будь-якому відділенні ПриватБанку замість звичайної картки “Універсальна”. Окрім дизайну “Слава Україні”, ПриватБанк розпочав і випуск нових карток з індивідуальним дизайном, присвячених українській армії. У разі оформлення такої картки вся її вартість (99 грн) передається до фонду підтримки української армії.

Отримати картку можна в найближчому відділенні банку, а активувати – через банкомат або звернувшись до співробітника у відділенні банку. Замовити картку патріота в ПриватБанку можна не тільки собі, але й у подарунок своїм друзям, родичам і знайомим.

Нагадаємо, що в ПриватБанку з\’явилося нове гасло – “Для тих, хто любить Україну”. Також, нещодавно ПриватБанк підтримав своє реноме патріотичного банку України взявши участь у фестивалі «У пошуках made in Ukraine!», та в українських тижнях моди – Ukrainian Fashion Week.

керівник регіонального прес-офісу
Шумейко Вадим

peredplata