У Верховній раді відзначатимуть День Буковини

17 травня 2016 р. міжфракційне об’єднання «Буковина» вперше в українському Парламенті проведе День Буковини
У Верховній Раді цього дня можна буде не лише познайомитися з багатонаціональним, полікультурним та багатим на таланти краєм – Буковиною, але й дізнатися багато нового про вихідців з Чернівецької області та приміряти автентичні буковинські вишиванки.

17 травня на третьому поверсі парламенту буде організована виставка творів художників з Чернівецької області та майстрів прикладного мистецтва. Буковинські таланти намагатимуться здивувати всіх різномаїттям виробів та довести, що Чернівці не дарма славляться золотими руками своїх майстрів. Діятиме виставка вишиванок: автентичні, старовинні сорочки та сучасний погляд на традиційний український одяг.
Культурне та інтелектуальне багатство Чернівецької області продемонструє величезна книжкова виставка. Письменники Буковини проведуть також автограф-сесію та познайомлять зі своїми доробками.
Народних депутатів України, гостей та журналістів познайомлять з відомими буковинцями, цікавими особистостями, котрі жили, та творили в Чернівецькій області.

Познайомитися з Буковиною, яка славиться цікавою архітектурою, талановитими людьми, духовністю та творчістю запрошуються всі охочі 17 травня у приміщення Верховної Ради України, Київ.

peredplata