Підприємництво Буковини сплатило до бюджету 1576 млн. грн. єдиного внеску

Обрана відомством Буковини політика з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) вкотре доводить ефективність своїх дій досягнутими результатами, щомісяця звітуючи про нарощування темпів зі сплати ЄСВ. Якщо у вересні цього року до бюджету сплачено 159,6 млн. грн., то вже у жовтні мобілізовано 166,9 млн. грн., що більше на 7,3 млн. грн.

Завдяки грамотно спланованим і вжитим заходам, а також налагодженій співпраці з платниками області з початку року в бюджет поступило 1576 млн. грн. ЄСВ. Цей показник на 29,4 млн. грн. більше ніж у аналогічному періоді 2013 року.

Фахівці Головного управління ДФС у Чернівецькій області прогнозуючі надходження до бюджету цього, й насправді «соціально важливого» ресурсу, завжди розраховують на прояв високої податкової культури самих платників й на, не менш важливий фактор у справі збору податків, – їх громадську позицію та патріотичну свідомість. Адже, своєчасна сплата ЄСВ призводить до забезпечення державою соціальних гарантій тим хто їх потребує.

Головне управління ДФС у Чернівецькій області

peredplata