Шановні буковинці!

Фахівцями Головного управління ДФС у Чернівецькій області впродовж листопада – грудня 2014 року заплановано проведення ряд заходів, зокрема:
з питань виявлення та залучення до оподаткування громадян, які займаються підприємницькою діяльністю без держаної реєстрації та сплати належних платежів до бюджету;
встановлення фактів використання незареєстрованих найманих працівників та випадків виплати заробітної плати у «конвертах»;
щодо перевірки наявності у суб’єктів господарювання дозвільних та облікових документів, зокрема ліцензій, патентів, КОРО, тощо.
Щоб не потрапити до числа порушників, оскільки за порушення податкового законодавства передбачено застосування фінансових санкцій, необхідно завчасно оформляти усі відповідні дозвільні документи.
Також, закликаємо жителів області, які володіють інформацією про факти здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації, виплату заробітної плати в «конвертах» та інші факти ігнорування законодавства повідомляти територіальні податкові органи за місцем проживання.
Адреси територіальних Центрів обслуговування платників податків у Чернівецькій області http://cv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

Прес-служба Головного управління ДФС у Чернівецькій області

peredplata