Маленькі пацієнти обласної лікарні отримали подарунки від небайдужих чернівчан

Сьогодні нашої підтримки та допомоги потребують не лише мужні захисники на Сході України. Чи не найбільше вона потрібна найменшим громадянам нашої держави, які невдовзі стануть гідними послідовниками хоробрих чоловіків та жінок. А особливо потребують опіки та уваги ті дітки, на долю яких випало випробування хворобами.

Саме тому сьогодні небайдужі чернівчани влаштували для маленьких пацієнтів Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні невеличке свято – громадські організації та керівники підприємств передали дітям подарунки та пригостили смаколиками.

Зокрема, Громадська організація «Автомайдан-Чернівці» на чолі з Олексієм Коломійцем, президент Федерації пауерліфтингу Чернівецької області Сергій Качмарський, керівник обласної спілки «Чорнобильці Буковини» Олег Демченко та представник корпорації «Укрвторресурси» Андрій Ломовацький організували подарунки для кожного маленького пацієнта, а також передали на потреби лікарні соки, воду, солодку випічку та екологічно чисті фрукти.
Окрім того, Олексій Коломієць вручив подяку персоналу лікарні за їхній професіоналізм, турботу, розуміння і велику відповідальність за здоров’я маленьких пацієнтів.

Завідувач відділенням гематології Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні Михайло Гнатюк від імені пацієнтів та їх батьків подякував за подарунки та зазначив, що сьогодні благодійники, зосередившись на війні, часто забувають про хворих дітей. Він розповів, що чимало дорогих ліків нині є дефіцитними, а тому лікарня шукає спонсорів, які допоможуть разом рятувати дитячі життя.

ГО «Автомайдан-Чернівці» закликає громадські організації Буковини долучатися до благодійних акцій. Світле майбутнє можна побудувати лише разом!
Ті, хто хоче допомогти онкохворим дітям, може перераховувати пожертви у Чернівецький обласний благодійний фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію \”Подаруй дитині життя\”.

Реквізити: АТ \”Укрсиббанк\”, м.Чернівці, код ЄДРПОУ 35029311
р.р. 26000519715700
МФО 351005

peredplata