ПриватБанк відкрив вільний продаж залізничних квитків на новорічні свята

ПриватБанк відкрив вільний продаж залізничних квитків на новорічні святаПриватБанк відкрив продаж залізничних квитків на найпопулярніші напрямки в новорічні свята – Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, а також в Одесу та за кордон. Як повідомили в банку, сьогодні вибрати та купити квиток можна в одній із 15 000 залізничних кас у відділеннях і терміналах самообслуговування ПриватБанку, а також в інтернет-касі bilet.pb.ua та Інтернет-банку Приват24.

«Зазвичай квитки на популярні напрямки на поїздки швидко розходяться, а покупка через ПриватБанк дає можливість усім нашим клієнтам заздалегідь спланувати поїздку, – говорить керівник Напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – На відміну від вокзальних кас, у нас можна купити квиток без черги, обрати зручний вагон і місце в поїзді. Окрім того, ми забезпечуємо підтримку клієнтів до посадки в вагон».

Продаж квитків на «новорічні» напрямки стартував 17 листопада через 12 000 терміналів самообслуговування та 2 500 відділень ПриватБанку по всій Україні. Також купити квиток на поїзд в будь-який час можна на спеціальному сайті bilet.pb.ua та Приват24, оплачуючи картки пластиковими картками будь-яких українських банків. Електронний квиток з QR-кодом, куплений у банку, дає право проїзду в поїзді без обміну на паперові квитки.

У касах ПриватБанку купити електронні квитки на будь-які залізничні напрямки можна за декілька хвилин, як на відео. Окрім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно купити квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон. З початку 2014 року ПриватБанком продано понад 840 тисяч електронних квитків на транспорт, у тому числі 600 тисяч залізничних квитків.

Керівник регіонального прес-офісу
Шумейко Вадим

peredplata