Мер Чернівців натякає, що обленерго бреше через політику і обіцяє не здаватися

Чесно кажучи, починає дратувати оце щомісячне \”туди-сюди\” зі сторони обленерго.

50 мільйонів боргів народились не за останні півроку, а за десятки років. Але \”руба\” питання стоїть чомусь саме зараз.

Мер Чернівців натякає, що обленерго бреше через політику і обіцяє не здаватися

Працює комісія на водоканалі, до складу якої включено комерційного директора обленерго. Вони чітко знають, що водоканал робить все можливе та неможливе, щоби платити поточні рахунки, але брешуть \”про небажання\”. Вони чітко знають, що рано чи пізно отримають свої кошти. Вони чітко знають, що населення винне водоканалу 8 млн. гривень.

Останній час ми виконували зобов\’язання та домовленості кожного місяця, Але кожного місяця отримували брехню та терор відключеннями.

Причому відключають навіть собі на шкоду. Саме через те, що було відключено \”контору\” та абонентську службу водоканалу в цьому місяці замість запланованих 6,5 млн. грн. водоканал зміг зібрати 5,5… Жодної економічної та бізнесової логіки. Чиста політика.

На кону питання отримання від німецького державного банку понад 300 млн гривень на реконструкцію водоканалу. Реалізація цього проекту дозволить водоканалу зменшити енергоспоживання.

Вперше на підприємстві розпочато впровадження заходів з оптимізації господарської діяльності, жорсткої економії, боротьбу з крадіжками води, які теж роблять водоканал збитковим.

В наступному році громада має встати з цього \”електричного стільця\”. Водоканал перестане бути збитковим і це багатьом не подобається. Рухнуть плани щодо його приХватизації.

Паралельно російські власники здійснюють психологічний терор, підвищення соціальної напруги та компроментацію центральної та місцевої влади в обласному центрі західної України.

Буду боротись.Сподіваюсь на підтримку громади.

Ваш ОК.

P.S. Вони збираються залишити місто без води та тепла. Вони волають про \”збільшення заборгованості в цьому році на 9 млн.\”, про те що \”водоканал топить енергетику Буковини\”…

В минулому році обленерго заплатило своему московському власнику 18,5 млн. грн. дивідендів.

Так що не енергетику Буковини топить водоканал, а просто можуть зменшитись прибутки російського олігарха. За це і воюють з громадою \”ефективні менеджери\” обленерго.

http://oblenergo.cv.ua/info.php?cid=1659&page=1

P.P.S. Чернівчани! Рідненькі! Ну сплатіть борги за воду, хоча б частково…

Про все це Чернівецький міський голова написав на своїй сторінці у ФБ пише buknews.

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з буковинцями в Чернівецькому національному університеті 24 жовтня пригрозив позбавити майна російських олігархів за спроби обмежити постачання електоенергії. Так Президент відповів на запитання, чи знає він, що російський мільярдер Бабаков – власник \”Чернівціобленерго\” нібито пригрозив через своїх представників зупинити електропостачання Чернівецького водоканалу.

– Ніякий російський мільярдер не буде панувати в моїй країні, – сказав П.Порошенко. – Не буде ніяких відключень світла. Я провів закон про надзвичайне положення в електроенергетиці. Якщо хтось тільки наблизиться до \”кнопки\”, введемо державне управління і російський мільярдер залишиться без власності.

peredplata