«Свобода» готова співпрацювати з Партією регіонів задля об’єднання України

Задля об’єднання України «Свобода» готова співпрацювати з Партією регіонів. Про це сьогодні, 11 листопада, під час прес-конференції «Як об’єднати Схід і Захід» розповів секретар Львівської міської ради, «свободівець» Василь Павлюк.

Він наголосив, що задля об’єднання Сходу та Заходу вони будуть співпрацювати не лише з Партією регіонів, але й зі всіма, хто підтримуватиме цю мету, а також розбудову української держави. «Є український народ, українська нація. Відповідно, ми живемо в одній державі, тому будемо її любити і співпрацювати разом. Якщо ж якісь політичні сили представлятимуть інтереси сусідніх держав – з ними ми ніколи працювати не будемо.

«Я поважаю будь-яку людину, яка належить до тієї чи іншої нації, але є громадянином України і працює на благо нашої держави. До того ж, є її патріотом. Це мій побратим. Але, якщо навіть українець працюватиме на користь іншої країни – він буде ворогом», – додав Павлюк.

Натомість, депутат ЛМР від фракції «Партія регіонів» Ігор Гладиш щодо питання про об’єднання країни зазначив: «Я думаю, що проблема роз’єднання між Сходом і Заходом надумана. І надумана досить давно. Я дуже часто їжджу Україною. І коли перебував на Сході, то зрозумів, як сильно там люблять нашу державу. Просто нам усім треба більше спілкуватися і подорожувати».

Джерело

peredplata