У зону АТО вирушили чернівецькі десантники

Вчора, у зону проведення антитерористичної операції, на Сході України вирушили, майже у повному складі, близько 300 бійців, військовослужбовці 3-ї батальйонної тактичної групи 80-ї окремої аеромобільної бригади високо мобільних десантних військ Збройних Сил України.

Провести своїх рідних, батьків, братів та просто друзів та знайомих прийшли діти, батьки, дружини, товариши та подруги. Всі вони проводжали на війну своїх рідних та близьких зі словами: «Нехай береже тебе Бог» та «Повертайся скоріше живий та не ушкоджений».

У зону АТО вирушили  чернівецькі десантники

Як повідомив командир 3-ї батальйонної тактичної групи 80-ї окремої аеромобільної бригади ВДВ ЗС України полковник Дмитро Братішко всі військовослужбовці забезпечені зимовим обмундируванням та теплими речами. А також за рахунок допомоги волонтерів забезпечені дровами, буржуйками, консервацією, та необхідними витратними матеріалами.

Перед від’їздом, на території військової частини рідні, близькі та друзі мали змогу провести своїх рідних.

– Ми будемо за вас молитись, щоб біда оминала вас і всі ви повернулись до рідної домівки здорові та не ушкоджені, – наголосили представники духовенства. – Також молитимемось за те, щоб на Україні найшвидше відновився мир та спокій.

Із собою, на Схід, військові взяли передані волонтерами переносний бензиновий генератор, зимові спальні мішки, теплі речі, ліки проти застудної дії, а також засоби особистої гігієни та продукти першої необхідності.

Підполковник Сергій БЕРЕЦЬ

peredplata