80-річній бабусі на Буковині повернули на землю

У Прокуратуру Новоселицького району звернулась 80-річна мешканка с. Тарасівці цього ж району з проханням визнати недійсним свідоцтво про право власності на нерухоме майно ( земельні ділянки площею 0,42 га ), яке за рішенням VIII сесії VІ скликання Черленівської сільської ради від 21 грудня 2011 року було передано у власність її племіннику. Про це прес-служба прокуратури Чернівецької області.

За результатами розгляду заяви, прокуратура району пред’явила позов в інтересах бабусі до Новоселицького районного суду за рішенням якого позовні вимоги прокурора були задоволені в повному обсязі.

Згодом справу слухали в Чернівецькому апеляційному та Вищому спеціалізованому суді України.

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України підтримала позицію прокуратури Новоселицького району і залишила без змін рішення районного суду та ухвали апеляційного суду Чернівецької області, згідно з яким визнані незаконними та скасовано рішення VІІІ сесії VІ скликання Черленівської сільської ради Новоселицького району щодо передачі у власність земельної ділянки площею 0.42 га племіннику бабусі.

peredplata