ПриватБанк став ще ближчим для чернівчан – відкрито нове відділення “Європейське”

Для задоволення попиту населення, сучасний комерційний банк ПриватБанк продовжує розширювати свою мережу відділень в Чернівецькій області.

4 грудня в Чернівцях відбулося відкриття нового відділення ПриватБанку “Європейське”, що розпочало свою роботу за адресою: вулиця Героїв Майдану, 27.

“Ми щиро раді вітати наших клієнтів в новому відділенні, – каже Євген Маховіков, керівник Чернівецької філії ПриватБанку в Чернівецькій області. – До нас надійшло багато прохань та звернень від мешканців району вулиці Героїв Майдану щодо можливості відкриття тут відділення банку. Я сподіваюся, що нове відділення повністю задовольнить потреби наших клієнтів”.

Нові відділення Приватбанку обладнуються згідно з останніми тенденціями сучасного банкінгу. Робочі місця працівників у відділеннях розміщені у форматі OpenSpace, а осблуговування проводиться за спеціальними круглими столами на планшетах iPad. Такий формат обслуговування направлений в першу чергу на прозорість та інтерактивність послуг, що надаються – клієнт бачить всі операції, які робить банківський спеціаліст і таким чином сам вчиться користуванню мобільним банкінгом.

Для зручності клієнтів та уникнення черг у відділенні “Європейське” встановлені термінали самообслуговування та банкомати. Завдяки цьому, майже всі сучасні банківські операції клієнти можуть здійснити самостійно – це і поповнення карток, і зняття готівки, і грошові перекази, і купівля квитків на транспорт тощо.

У Чернівецькій області працює 285 терміналів самообслуговування, 141 банкомат та 39 банківських відділень, розміщених в найбільш зручних для клієнтів місцях. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).

peredplata