6 грудня – День Збройних Сил України (привітання буковинським воїнам)

Шановні військові та ветерани Збройних Сил України!
Дорогі буковинці – учасники АТО!
Щиросердно вітаю Вас із професійним святом – Днем Збройних Сил України!

6 грудня –  День Збройних Сил України (привітання буковинським воїнам)

За чверть віку Збройні Сили України пройшли складний шлях: від переформування з радянського в українське військо, через зубожіння і зневагу з боку держави до відродження і піднесення в очах нації. Сьогодні ми перебуваємо на історично важливому етапі — наше покоління є очевидцем і безпосереднім учасником становлення справжнього українського війська, що демонструє зразки героїзму, відданості народові та вірності присязі. Багато наших побратимів виконують свій чоловічий, громадянський та військовий обов’язок на Сході держави. Найкращі сини Вітчизни полягли на полях боїв, захищаючи свою домівку та Батьківщину, залишивши по собі сліди героїв в історії нашої держави та в пам’яті й серцях людей.

Складна військова ситуація зумовлює прояв найкращих військово-професійних рис: особистісної вимогливості, професійної майстерності, бойової готовності, моральної стійкості.

У переддень свята бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди, звершення всіх планів і задумів, успіхів у благородній справі служіння народові заради миру і процвітання України!

Слава Україні!

З повагою,
командир військової частини А2308
підполковник Анатолій Ляска

peredplata