Чернівчан навчатимуть діяти у надзвичайних ситуаціях

З 9 по 11 грудня у Чернівцях на Соборній площі буде розгорнуто мобільний консультаційний пункт з питань навчання громадян діям у надзвичайних ситуаціях.

Метою його роботи є проведення інформаційно-просвітницької роботи з населенням міста щодо правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій.

В пункті можна буде отримати консультації щодо дій населення за сигналами оповіщення, укриття у захисних спорудах цивільного захисту, порядку використання засобів індивідуального захисту, надання домедичної допомоги постраждалим.

Для цього до роботи в консультаційному пункті будуть залучені фахівці Управління ДСНС України у Чернівецькій області, ПАТ \”Чернівцігаз\”, Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, ПАТ \”Чернівціобленерго\”, Чернівецького прикордонного загону.

Також для забезпечення максимального інформування населення щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій природного, техногенного, соціального та воєнного характеру заплановано розповсюдження рекомендацій, пам’яток, буклетів та іншої друкованої продукції.
Пункт працюватиме з 10:00 до 16:00

peredplata