Буковинські платники єдиного внеску за декілька кроків до «100 відсоткового» он-лайн звітування

В Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області стверджують, що бізнесмени краю досить оперативно відчувають прогресивні новації в сфері оподаткування та швидко реагують на них, шляхом їх запровадження.

Так, сервіс подання електронної звітності з єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування одразу заслужив популярність користувачів. Отже, з жовтня минулого року, коли адміністрування єдиного соціального внесу перейшло з органів Пенсійного фонду до податківців, майже втричі збільшилась кількість платників єдиного внеску, які подають звітність в режимі «он-лайн».

З початку року до податкових органів Буковини надійшло 89168 звітів з ЄСВ, з них в електронному вигляді таких отримано 84162 звітів, що складає понад 94,4 відсотки від загальної кількості. Лише 5006 звітів з ЄСВ подані до контролюючого органу на паперових носіях.

Відтепер буковинські платники єдиного внеску за декілька кроків до «100 відсоткового» он-лайн звітування.

Нагадаємо, що скористатись цим сервісом можна лише за умов оформлення сертифікатів електронних ключів в пункті Акредитованого Центру Сертифікації Ключів ІДД за адресою: м. Чернівці вул. Героїв Майдану, 200 А, І поверх, каб. 110 тел. (0372) 514379. Звертаємо увагу платників, що з 24 листопада 2014 року діють нові форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису, які затверджено наказом інформаційно-довідкового департаменту ДФС України від 11.11.2014 року №33.

Форми документів та зразки їх заповнення можна завантажити в оновленому розділі «Реєстрація користувачів (форми документів та зразки заповнення)». http://acskidd.gov.ua/r_kor.

Прес-служба Головного управління ДФС у Чернівецькій області

peredplata