До Дня Святого Миколая буковинські митники відвідали вихованців дитячого будинку та будинку-інтернату

Діти-сироти та діти з особливими потребами – одна із найвразливіших верств населення. «Так хочеться, аби справджувалися мрії кожної дитини, щоб кожен з тих маленьких громадян нашої держави, кого доля позбавила батьківської турботи, був огорнутий теплом, любов‘ю і увагою», – зауважує начальник Чернівецької митниці ДФС Микола Салагор.

Чернівецькі митники не залишаються осторонь дитячих потреб не лише напередодні свят. Упродовж року спільними зусиллями вихованці шкіл-інтернатів та дитячих будинків отримують найнеобхідніші речі та продукти харчування.

У День Святого Миколая співробітники митниці здійснили деякі бажання своїх підшефних й привезли не тільки омріяні ними пакуночки з ласощами, але й продукти харчування та одяг.

Чужої біди не буває – у цьому щоразу після відвідин вихованців Магальського інтернату переконуються митники Буковини. З трепетом у душі кожен з інтернатівців – і дорослий, і малий – очікує не стільки солодощів, а уваги й спілкування від людей.

Справжнім святом для сиріт Оршівського дитячого будинку став приїзд начальника митниці Миколи Салагора. Святкові сукні найстарші з вихованок побігли приміряти одразу ж після приїзду гостей.

«Ми намагалися придбати найнеобхідніше. Спортивні костюми, штанці, гольфики, светри, шапки – для дітей, які ростуть у сім’ях, – це буденні речі. Для вихованців дитбудинку – справжнє свято, – ділиться враженнями Микола Михайлович. – У один з найжаданіших днів у році, коли серця дітей та й дорослих сповнені трепетного очікування дива, ми подарували свою любов і увагу бодай маленькій частині знедолених дітей».

peredplata