Чернівецький міський голова вручив гостям з Сєвєродонецька подарунки

Сьогодні голова Чернівців Олексій Каспрук зустрівся зі школярами з Луганського Сєвєродонецька, які гостюють у нас на різдвяні свята.

Дівчата та хлопці приїхали до нас на зимові канікули. Аби відволікти їх від подій на малій батьківщині, активісти краю влаштовували розваги та екскурсії, знайомили луганську молодь із буковинськими народними традиціями та звичаями.

Чернівецький міський голова вручив гостям з Сєвєродонецька подарунки

Зустріч з головою міста відбулася у приміщенні сесійної зали. Начальник управління освіти Чернівецької міської ради Григорій Олійник розповів гостям про будівлю мерії, зробивши короткий екскурс у минуле.

Олексієві Каспруку школярі щиро зізналися, що їм сподобалося на Буковині все, а найбільше вразила архітектура. Власну поезію, присвячену Чернівцям, прочитала та подарувала меру представниця керівників групи. У виступах гостей, що звучали на знак подяки за гостинність, червоною ниткою проходило переконання, що Україна має бути єдиною. Міський голова та сєвєродонеччани обмінялися подарунками. Школярі висловили бажання й надалі приїжджати до нашого чарівного міста.

peredplata