Судове засідання у справі проти заступника облради Маніліча перенесли (відео)

Судове засідання у справі проти заступника облради Маніліча перенесли (відео) Засідання Апеляційного суду Чернівецької області у справі проти заступника голови Чернівецької обласної ради Валентина Маніліча перенесено на 15 січня у зв\’язку із раптовою хворобою адвоката посадовця. Про відсутність свого захисника на початку сьогоднішнього засідання повідомив сам Маніліч, щоправда жодних підтверджень своїм словам заступник голови облради не надав.

Після вимоги сторони державного обвинувачення продовжувати розгляд справи без адвоката й обурення, яке висловити присутні у судовій залі представники громадськості, суд постановив перенести засідання на 15 січня. Суддя порадив Манілічу укласти угоду з іншим адвокатом, бо якщо за три дні захисник посадовця не з\’явиться на засідання, справа розглядатиметься без нього.

Присутніх у судовій залі суддя запевнив, що 15 січня відбудеться завершальне засідання у справі Валентина Маніліча.

Нагадаємо, заступника голови облради Валентина Маніліча Шевченківський районний суд визнав винним у вчиненні корупційного правопорушення. Посадовець з рішенням суду не згоден й оскаржує його в Апеляційному суді.
Букінфо

peredplata