Фірма «Альтфатер» навчить чернівецьких школярів сортувати сміття

Протягом останнього року фірма «Альтфатер Чернівці» активно розробляла план реалізації еко-програми для чернівецьких освітніх закладів. Зважаючи на актуальність тематики екологічної освіти серед молодого покоління вона реалізує програму «Розділяємо відходи разом!» у 25-ти загальноосвітніх закладах Шевченківського району. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Ознайомча екопрограма спрямована на поглиблення знань учнів 1-6 класів у сфері поводження з відходами. Протягом програми школярі здобувають теоретичні та практичні знання про раціональне використання цінних ресурсів. Програма включає в себе впровадження європейської системи поводження з відходами (роздільний збір відходів) на території загальноосвітніх навчальних закладів Шевченківського району.

Перший етап реалізації проекту розпочнеться вже 3 лютого. Проект має на меті підвищення рівня обізнаності молодого підростаючого покоління у сфері збереження ресурсів планети, шляхом правильного поводження з відходами та на наочному прикладі зрозуміти процеси вторинної переробки відходів з подальшим використанням відходів у виробництві інших корисних предметів.

Програма включає інтерактивну презентацію від фірми «Альтфатер Чернівці», в ході якої школярам пояснюють основи поводження з відходами, утилізацію відходів, основні види сировини, що використовується для вторинної переробки, пояснюється процес переробки та правила сортування відходів. В ігровій формі школярам показуються наочні приклади виготовлення корисних речей, після вторинної переробки. Також програма буде включати інформаційні матеріали, що будуть містити основну інформацію, щодо програми: плакати та інформаційні буклети.

peredplata