Милосердя без кордонів

Черговий раз відбулася акція милосердя в гематологічному відділенні міської дитячої лікарні за адресою вул. Руська, 207А. Хворі дітки отримали солодкі подарунки (печиво, цукерки) та іграшки. А для маленьких пацієнтів, яких невдовзі випишуть з лікарні, підготували особливий, незабутній подарунок – великого пухнастого ведмедика.

Головний лікар М.Гнатюк щиро подякував нам за те, що ми не словом, а ділом допомагаємо їм. Це вже п’ята наша акція у цій лікарні.

Милосердя без кордонів

Милосердя без кордонів

Головним благодійником у цій акції стала громадянка Туреччини Оксана Аблак. Українка за походженням, вона одружилась з іноземцем і виїхала за межі рідної держави. Проте вона ніколи не забувала свого українського коріння. Проживаючи за кордоном, Оксана не залишається байдужою до всього, що відбувається в Україні. З болем в душі вона переживала події на Майдані. Коли ж почалися бойові дії в зоні АТО, жінка передала кошти для закупівлі 5 бронежилетів та військової польової форми для наших бійців. Разом з активістами ГО «Автомайдан-Чернівці» та її головою Олексієм Коломійцем неодноразово передавала допомогу в зону АТО. Оксана ніколи не залишалася байдужою до людського горя. За допомогу організації «Чорнобильці Буковини» (купівля оргтехніки для потреб організації) її обрали почесним членом організації.

Я особисто, як президент Федерації пауерліфтингу Чернівецької області, виражаю подяку за підтримку і розвиток пауерліфтингу (силове триборство) на Буковині. Кількість здобутих золотих медалей на чемпіонаті України (9 нагород) показують результативність нашої співпраці.

Милосердя без кордонів

Милосердя без кордонів

Своїм прикладом Оксана Аблак ще раз показує нам, що справжній українець залишається патріотом своєї Батьківщини, незалежно від того, де він мешкає – в Канаді, чи в Італії, чи в будь-якій іншій країні Земної кулі: він – Українець з великої літери, і цим все сказано.

Сергій Качмарський, Президент ГО «ФПЧО»

Подяка і низький уклін всім українцям, яка проживають за кордоном, всім українським діаспорам за волонтерську допомогу у цей важкий час для неньки України.

peredplata