Семен Семенченко: «Друга штурмова рота батальйону« Донбас »вирушає в АТО»

Командир батальйону \”Донбас\” і народний депутат від партії \”Самопоміч\” Семен Семенченко повідомив на своїй сторінці у Facebook про відправку бійців батальйону до зони антитерористичної операції : \”Хлопці пройшли весняну партизанщину, літні штурми, серпневі виходи з оточення, осінню реабілітацію і школу Нацгвардії у Золочеві, зимове сидіння. Тепер – до своїх\”.
Також Семенченко відмітив, що бійці \”Донбасу\” налаштовані рішуче: \”Добровольці прийшли захищати Батьківщину. Не віджимати, мародерствувати, «кришевати» та влаштовувати круїзи по барах в мирних містах. Це люди, що захищають Україну своїм тілом. Це не врахував Путін. Це – майбутнє армії. І майбутнє України\”.
Така мобілізація бійців стала результатом їхнього мітингу, який пройшов 11 січня у Києві і зібрав більше, ніж 200 солдатів батальйону. Мета мітингу – вимога бійців провести планову ротацію і відправити їх до зони АТО. За словами учасників мітингу, ротація затримана вже більш, ніж на два тижні. Вони почали свою ходу від Верховної Ради і прийшли під будівлю Міністерства внутрішніх справ, де командир батальйону Семен Семенченко особисто зустрівся з Арсеном Аваковим та вручив йому письмове звернення бійців про відправлення їх в зону АТО. За словами учасників мітингу, вони готові захищати країну і не будуть миритися з тим, що мародери і бандити називають себе добровольцями і ганьблять славетне ім\’я батальйонів

peredplata