Буковинець прийшов до знайомого погостювати і обікрав його

До Кельменецького райвідділу міліції звернувся 39-річний мешканець районного центру. Потерпілий повідомив, що після перебування малознайомого чоловіка з його будинку зникли 500 гривень. Кельменецькі правоохоронці оперативно знайшли зловмисника. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.
Кельменецькі правоохоронці оперативно знайшли зловмисника.

На місце події одразу виїхали співробітники карного розшуку Кельменецького райвідділу міліції. Працівники міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів. Зокрема, обстежили територію, детально оглянули місце скоєння злочину та опитали місцевих мешканців. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника.

Ним виявився 25-річний місцевий мешканець. Відомо, що зловмисник раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Чоловік зізнався у скоєному злочині та пояснив, що крадені гроші планував витратити на власні потреби.

Як з’ясувалось, зловмисник прийшов до потерпілого в гості. Добре погостювавши та випивши не одну чарку «оковитої» господар на кілька хвилин вийшов з будинку, а його гість вхопив гроші, котрі знаходились на телевізорі та втік.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває слідство.

peredplata