Вижницькі міліціонери повернули буковинці награбоване

Зловмисник пограбував 30-річну жінку на одній із вулиць села Слобода-Банилів на загальну суму 2 тисячі гривень. Про це повідомляють СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

До Вижницького райвідділу міліції звернулась 50-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що невідома особа пограбувала її 30-річну доньку та відкрито заволоділа сумочкою в якій знаходились мобільний телефон, гроші та паспорт громадянина України.

Працівники міліції одразу відреагували на повідомлення жінки. Співробітники карного розшуку Вижницького райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів. Завдяки злагодженим та оперативним діям правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний мешканець міста Вашківці.

Відомо, що грабіжник вже мав «кримінальний досвід», він притягався до відповідальності за скоєння майнових злочинів. Зловмисник зізнався у скоєному злочині та пояснив, що мобільний телефон планував продати, а награбовані гроші витратити на власні потреби. Речові докази вилучено та повернуто власниці.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Триває слідство.

peredplata