Неспокійні вихідні на українсько-румунському кордоні

Переправити сигарети до сусідньої Румунії завадили прикордонники Чернівецького загону. Так, цими вихідними прикордонниками відділу «Селятин» було затримано 10 ящиків сигарет марки «Марбле» та одну особу, ймовірно причетну до незаконної переправи тютюнової продукції через кордон. Ним виявився 47-річний мешканець населеного пункту Селятин. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Неспокійні вихідні на українсько-румунському кордоні

Згодом, на ділянці цього ж відділу спільною міжвідомчою групою з числа прикордонників відділення внутрішньої безпеки по Чернівецькому загону та співробітників Вижницького міжрайонного відділу УСБУ в Чернівецькій області було затримано ще 18 ящиків з сигаретами марок «Ашіма» та «Ротманс», котрі правопорушники намагались незаконно переправити через кордон. Замаскувавши пакунки з тютюновою продукцією під хвойним гіллям, «горе-підприємці» тієї ж ночі намагались доправити «куриво» своїм поплічникам по ту сторону державної межі.

Усі вилучені сигарети в подальшому будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області. А затриманому чоловікові доведеться постати перед судом.

peredplata