Буковинські волонтери «Дорогою добра» – про зроблене за тиждень

Громадська організація волонтерів «Дорогою добра» взяла за правило щотижня звітувати перед громадськістю про надані українським воїнам кошти, речі та ліки, які жертвують люди.

Буковинські волонтери «Дорогою добра» – про зроблене за тиждень

Минулого тижня ми ледь стримували сльози, коли до редакції газети «Час» (а саме там нам надали можливість збирати пожертви) чернівецькі вихователі Валентина Статник та Сергій Григоряк принесли пакунки. Вони разом з вихованцями дитячого садочка №37 збирали усе, що могли: вологі серветки, одноразовий посуд, продукти. Слова вдячності застрягали у горлі. Аби не розплакатися од розчулення, наші дівчата відвертали голови вбік. Тим дорожчі пожертви маленьких діток українським воякам. Тим завзятіше битимуть ворога наші герої. Проти Путіна, проти фашистської Росії, проти тероризму в Україні повстають усі: від малого до великого. Нація піднімається на Вітчизняну війну з лютим ворогом.

За наше майбутнє!
За нашу націю!
Смерть ворогам!

Буковинські волонтери «Дорогою добра» – про зроблене за тиждень

Буковинські волонтери «Дорогою добра» – про зроблене за тиждень

Українці з Нью-Йорка передали 300 доларів США, за які ми закупили газові міні-пічки, сокири, наплічник для медика з «Айдару», одноразовий посуд.
Українська спільнота з Бургасу (Болгарія) передала цілий ящик різного військового обмундирування.
Пан Геннадій приніс подушки для воїнів.
Олексій Черновський зробив посильну грошову пожертву.
Пенсіонерка з Чернівців, ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС Євгенія Миколаївна Чубатько передала на потреби воїнам 1200 гривень зі своєї пенсії.
• Під час концерту гурту «Гуцул Каліпсо» зібрано у скриньку 702 гривні.
• Під час концерту у філармонії зібрано у скриньку 605 гривень.
Олександр Васильович Шкрібляк з Вижниці передав пічку-буржуйку.

Два тижні тому ми звітували про пожертвувані гроші в сумі 2000 гривень від працівників Кіцманської РДА, котрі відмовилися від новорічного корпоративу. За них докуплені ліки.

Ще на 5000 гривень закуплено ліків за гроші, які заколядували учасники ГКР «Євромайдан у Чернівціях». На решту 3 127 грн. закуплено міні-грілки та машинку для стрижки волосся. Ці речі і ліки уже передані на передову в частини, де воюють українські солдати.

Ми щиро дякуємо всім, хто допомагає українській армії. Передаємо особисті подяки від воїнів батальйону «Айдар», 128-ї гірсько-піхотної бригади, 24-ї мотопіхотної бригади та інших, котрі зараз на передовій захищають Україну від ворогів.

Ваші речі зігрівають солдатів у холодну зимову пору. Ваші продукти дають силу воїнам. Ваші ліки рятують їх. Ваші щирі молитви і слова піднімають дух на боротьбу з лютим ворогом.
Дорогою добра разом йдемо до перемоги.
Слава нації! Смерть ворогам!

Ольга Кобевко, лікар-волонтер

peredplata