Лісівники Берегометського лісгоспу організували відпочинок і реабілітацію для учасників АТО

На базі державного підприємства «Берегометське лісомисливське господарство» у рамках програми «Берегометські лісівники – буковинському війську» оздоровили 90 учасників Антитерористичної операції, з них – 85% з сім’ями. Також тут організували активний зимовий відпочинок для 40 дітей, у тому числі з села Рубіжне Луганської області. Про це повідомила заступник директора з питань благоустрою рекреації, туризму та комунікації ДП «Берегометське ЛМГ» Тетяна Тирон, яка курує проект допомоги воїнам АТО.
Програму реабілітації та оздоровлення для учасників АТО із Буковини ДП «Берегометське ЛМГ» започаткувало влітку 2014 року. Послуги лісгоспу у рамках програми, зокрема проживання у мисливських будиночках та лісництвах, відпочинок у туристично-рекреаційних містечках із проходженням туристичних маршрутів, для військових є безкоштовними. Окрім цього, лісівники з усієї Чернівецької області допомагають військовослужбовцям коштами, продуктами харчування, засобами гігієни, паливом, шинами, берцями, медикаментами, касками, бронежилетами та власним товаром лісогосподарських підприємств.
Як зазначає Т.Тирон, для проходження оздоровчо-реабілітаційної програми військовослужбовцям (або волонтерам від імені учасника АТО) потрібно звернутися за телефонами (037-30) 3-13-44 або (037-30) 3-67-93.
Прес-служба Чернівецького обласного управління
лісового та мисливського господарства

peredplata