У Чернівцях вимушених жінок-переселенок запрошують до безкоштовних занять у творчих майстернях

Якщо Ви бажаєте заробляти кошти, працювати на дому, отримати нових подруг, Вам потрібне якісне спілкування, нові можливості для Вашого відпочинку і Ваших дітей, записуйтесь на курси.

Творчі майстерні працюватимуть у напрямках виготовлення сувенірної продукції Hand Made, а саме: бісероплетіння, енкаустика, пошиття еко – торб.

Час проведення: лютий – березень 2015 року в м. Чернівці; серія занять по 6 годин з безкоштовним обідом та технічним забезпеченням. Конкретні дати будуть визначені після формування груп з врахуванням побажань учасниць.

Випускниці курсів отримають навики виготовлення відповідної продукції та можливості її реалізації.
Запрошуються також майстрині для проведення Творчих майстерень.

Чернівецьке обласне громадсько – молодіжне об’єднання «Буквиця» і Всесвітній рух «Еко-культура» – Чернівці за підтримки МБФ «Український жіночий фонд» впроваджують проект «Відкриття бізнес простору задля подолання негативних викликів сьогодення».

Проектна діяльність спрямована на подолання непередбачуваних негативних викликів щодо вимушених переселенок у Чернівецькій області через впровадження інтерактивних механізмів розширення економічних можливостей для безробітних жінок та молодих дівчат та сприяння налагодженню діалогу та порозуміння між жінками з різних регіонів України, всебічна підтримка та сприяння інтеграції внутрішньо переміщених осіб в місцеві громади шляхом організації діяльності жіночого клубу праці, виробничого кооперативу, Інтернет крамниці та заснування власного бізнесу.
Запрошуються всі зацікавлені особи.

Контакти: Марина, Ольга
bukvitsa@yandex.ru; 067 373 0113; 050 5368020
https://www.facebook.com/handmadechernivtsy2015

peredplata