ПАТ \”Чернівцігаз\” передало буковинським військовим запчастини та комплектуючі для авто

Газове підприємство Буковини закупило та передало представникам військової частини В0377, де несуть службу буковинські воїни, запчастини та комплектуючі для автотехніки. Ця допомога дозволить відновити несправні транспортні засоби, які використовуються для пересування особового складу бойових підрозділів.

ПАТ «Чернівцігаз» відгукнулось на звернення ТВО Командира військової частини В0377 Ігоря Римарчука щодо допомоги у відновлені автотранспортної техніки, яка використовується бійцями у зоні проведення АТО.

Відтак підприємство закупило та передало військовим декілька ремкомплектів паливної системи для автомобілів «Урал», а також ресори, тяги, фільтри, сальники та ремені для автобусів «Еталон» та інших видів автотранспортної техніки.

«Не дивлячись на анонсовані мільярдні бюджети, українські військові й досі потребують суттєвої матеріально-технічної та фінансової допомоги. Ми з великою повагою та вдячністю ставимося до наших захисників та, не дивлячись на суттєві фінансові складнощі, намагаємося допомогти всім, чим можемо на даний момент», – зазначив Голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда.

Нагадаємо, раніше в рамках допомоги Збройним силам та Прикордонній службі України ПАТ «Чернівцігаз» закупило та передало 50 бронежилетів 4 класу захисту, 20 радіостанцій voyager air soft, 12 акумуляторів для бронетехніки, запчастини та комплектуючі для автотранспорту, паливно-мастильні матеріали та систему звукового оповіщення для оснащення Центру управління службою прикордонної застави.

ДОВІДКА

Публічне акціонерне товариство «Чернівцігаз» єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. ПАТ «Чернівцігаз» експлуатує 8,73 тис. км. газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 440 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є майже 226 тисяч сімей Чернівецької області та 4,2 тисячі підприємств, установ і організацій. ПАТ «Чернівцігаз» є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1500 осіб. Підприємство входить до трійки найбільших платників податків регіону. Протягом 2014 року воно перерахувало до бюджетів різних рівнів 32,661 млн. грн.

peredplata