ДФС Буковини: затверджено Звіт № 1ДФ за новою формою

Головне упралвння ДФС у Чернівецькій області інформує про те, що Міністерство фінансів України наказом від 13.01.2015 р. № 4 затвердив: форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку.

Наказ Мінфіну від 13.01.2015 р № 4 набере чинності з 1 квітня 2015 року. Відтак, оновлена форма № 1ДФ вперше подається за звітний період – 1-й квартал 2015 року.

Звіт тепер містить два розділи: розділ I «Суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, та суми утриманого з них податку» (аналогічний до попередньої ф. № 1ДФ); розділ II «Оподаткування процентів, виграшів (призів) у лотерею і військовий збір».

У новому (другому) розділі зазначаються лише загальні суми нарахованих та виплачених доходів (не стосується відсотків), а також суми утриманих із них податків. Крім цього, у розділі II ф. № 1ДФ податкові агенти не будуть зазначати відомості про фізосіб, яким нараховані доходи, з яких утримуються військовий збір або відсотки, виграші (призи) в лотерею.

peredplata