Вихователька покарала дитину за погану поведінку та зачинила у кімнаті

Вихователька покарала дитину за погану поведінку та зачинила у кімнаті У одному із дитячих садків Чернівців 4-річний хлопчик випав із вікна другого поверху. Це сталось ще 5 грудня 2014 року.

Але працівники дошкільного начального закладу приховали всі деталі події.

Виявляється, одна із вихователів вирішила покарати дитину за погану поведінку та зачинила хлопчика у одній із кімнат на другому поверсі. Вихователь же разом з іншими дітьми групи пішла гуляти.

Дитина, пробувши деякий час у закритому приміщенні, випала з вікна другого поверху, дивом залишившись живою та без серйозних травм.

Коли працівники дитячого садка помітили, що насправді сталось, вони викликали батьків. Але сказали їм, що хлопчик послизнувся та впав на сходах.

Коли дитина розказала батькам, як все було насправді, вони спершу не повірили. Адже після падіння із такої висоти мали б бути набагато серйозніші травми. Тому слова працівників садочка здались їм правдивими.

Проте пізніше невідомий повідомив правоохоронцям всі деталі цієї події. Відтак почалось службове розслідування цієї справи. Пан Володимир, батько дитини, заявив що звернувся до правоохоронців ще декілька тижнів тому, але поки що, ніяких подробиць так і немає.

За словами батьків, у хлопчика забій грудної клітки, також проблеми із черепно-мозковим тиском, окрім цього, незначні ушкодження.

Він і досі перебуває на лікуванні та вже майже три місяці не відвідує дошкільний навчальний заклад.

Як повідомили у прес-службі Чернівецької міської ради, службове розслідування у дошкільному навчальному закладі № 38 проводить управління міської ради.

Наразі правоохоронці взяли пояснення у завідувача, методиста, вихователя, медичного працівника, працівника харчоблоку дитячого садочка.

Окрім цього, варто зауважити, що про цей випадок керівник дошкільного навчального закладу не проінформувала управління освіти міської ради.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження. Наказом начальника управління освіти завідувача дошкільного закладу №38 до завершення розслідування відсторонено від виконання службових обов’язків.
Чернівецький промінь

peredplata