У Чернівецькій області за минулу добу виникло 5 пожеж, загинула 1 людина

У Чернівецькій області за минулу добу виникло 5 пожеж, загинула 1 людина 4 березня у с. Михайлівка Глибоцького району виникла пожежа в житловому будинку. Причиною пожежі стало паління в ліжку власника будинку, місцевого мешканця 1952 року народження. Так як пожежа була незначною, вона через певний час самоліквідувалася. На момент коли люди виявили наслідки пожежі у житловому будинку власник помешкання був уже без ознак життя. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися.
Житловий будинок 4 березня горів у с. Мольниця Герцаївського району. Пожежу було ліквідовано черговим караулом рятувальників пожежно-рятувальної частини м. Герца та місцевими пожежними командами с. Горбово та с. Мольниця. Завдяки діям вогнеборців від вогню було врятовано дві поруч розташовані будівлі. Під час пожежі, у житловому будинку де виникла пожежа, вогнем знищено меблі, господарський інвентар та речі домашнього вжитку. Причина пожежі на даний час встановлюється.
Двічі пожежно-рятувальним підрозділам за минулу добу доводилося виїжджати на ліквідацію пожеж спричинених спалюванням сухої трави на відкритій території у м. Чернівці на вул. Південно-Кільцевій та у с. Малий Кучурів Заставнівського району. В обох випадках рятувальникам вдалося не допустити розповсюдження вогню та ліквідувати пожежі.

Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області

peredplata