У Чернівцях вже є шість мільйонерів

Цього тижня ряди чернівецьких декларантів поповнили ще двоє мільйонерів: одна чернівчанка відзвітувала про отримані дивіденди на суму 4,0 млн. грн., інша – про спадок вартістю 1,9 млн. грн. Про це повідомляє Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях.

Найбільшою задекларованою сумою доходу залишається іноземний дохід у розмірі 4,5 млн. грн., яку задекларувала 70-літня чернівчанка.
Інші троє vip – декларантів повідомили про мільйонні доходи від заробітної плати та інвестиційний прибуток.

На шістьох мільйонери заробили у 2014 році 15,1 млн. грн.

Варто зазначити, що серед тих чернівчан, які задекларували значні суми доходів 4 жінки та 2 чоловіки, тобто «заможних» декларанток удвічі більше, та й кошти, про які вони відзвітували, суттєвіші – 11,6 млн.

Хоча, можливо, що жінки просто більш організовані та не залишають виконання свого конституційного обов»язку на останні дні.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що деклараційна кампанія триває до 1 травня. Гостинно запрошуємо чернівчан до Центру обслуговування платників ДПІ у м. Чернівцях! Або ж є можливість з метою економії коштів та власного часу заповнити та направити декларацію про майновий стан і доходи до податкової інспекції через Інтернет. Для цього необхідно отримати електронний цифровий підпис і скористатись електронним сервісом «Декларування он-лайн», який розміщений на веб-порталі ДФС.

peredplata