ДФС Буковини: з 1 квітня подаємо оновлену форму № 1ДФ

Головне управління ДФС у Чернівецькій області нагадує, що нова форма Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ), затверджена наказом Мінфіну від 13.01.2015 р. № 4, набере чинності з 1 квітня 2015 року.

Вперше розрахунок ф. № 1ДФ за новою формою подається податковими агентами за I квартал 2015 року.

Граничний термін подання розрахунку за І квартал 2015 року – 12 травня 2015 року. Податковий розрахунок складається із двох розділів:

у розділі I податкові агенти, як і раніше, відображають суми нарахованих (виплачених) доходів (як оподатковуваних, так і неоподатковуваних) та суми нарахованого (перерахованого) податку на доходи фізичних осіб;

у розділі II податкові агенти вказують загальну суму доходів у вигляді процентів, виграшів (призів) у лотерею і загальну суму податку. Також у розділі II ф. № 1ДФ податкові агенти відображають інформацію про військовий зборі (загальні суми нарахованих і виплачених доходів, з яких утримано військовий збір, загальну суму нарахованого та перерахованого до бюджету військового збору). Відомості про кожну фізичну особу, якій нараховано такі доходи, не зазначаються.

peredplata