Губернатор Буковини нагородив кращих співробітників СБУ області

Сьогодні, 25 березня, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук взяв участь в урочистостях з нагоди 23-ї річниці з дня створення Служби безпеки України. Про це повідомила прес-служба Чернівецької ОДА.

Вітаючи працівників і ветеранів органів безпеки Буковини, керівник крайової виконавчої влади відзначив, що сьогодні в умовах складної суспільно-політичної ситуації на співробітників Служби безпеки України покладена відповідальна місія – захист суверенітету і територіальної цілісність нашої країни, забезпечення безпеки громадян України, їх конституційних прав та свобод.

Керівник обласної виконавчої влади висловив вдячність співробітникам та ветеранам органів безпеки області за їх важку роботу, спрямовану на захист інтересів держави від протиправних посягань.

За сумлінне виконання службових обов’язків та досягнення високих показників у справі забезпечення державної безпеки, прав і свобод громадян кращих співробітників Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області нагороджено Почесними грамотами Чернівецької обласної державної адміністрації.

peredplata